Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Circle of Nine tworzy dywizje na polskim serverze!Zapraszamy
PostNapisane: 4 sty 2009, o 20:50 

Polska gildia Circle of Nine tworzy dywizje na polskim serverze:

Wymagania:

-Dojrzałość emocjonalna szacunek dla siebie jak i innych graczy, gra jest 18+ więc tylko takie osoby mogą do nas dołączyć.
-Zapał do gry
-Poszanowanie „czasu” innych jak i swojego.
-Umiejętne posługiwanie się Ventrillo i posiadanie mikrofonu.
-Stabilne łącze internetowe.

Założenia gildii:

-Gramy na serwerze PvP, jeśli nie powstanie server PvP będziemy grać na PvE.
-Miła atmosfera.
-Aktywne raidowanie PvE 3-4x dni w tygodniu, aktywne PvP.
-Wybudowanie i zarządzanie miastem.

Jeśli uważasz, że jesteś w stanie spełnić nasze wymagania napisz podanie na naszym forum, każda aplikacja będzie indywidualnie rozpatrywana,

1.Imię:
2.Wiek:
3.Planowany nick w grze:
4.Klasa postaci:
5.Coś o sobie:
6.Typowe godziny grania?:
7.Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:
8.Czego oczekujesz od C9?:
9.Jakie masz doświadczenie z grami mmorpg?:

Circle of Nine to tzw. Krąg dziewięciu... nazwa powstała dawno temu i się jej trzymamy ze względu na popularność i sentyment.

Gildia Circle of Nine na serverze Fury PvP to obecnie największa polska gildia AoC na zagranicznych serwerach. Gildia slynie z dobrej atmosfery i organizacji. Część z nas postanowiła stworzyc sekcje AoC również na polskim serverze. Wzieliśmy sie za to poważnie i szukamy ludzi, którzy chcż grać, raidowac i bawić się razem z nami.

Nowy portal dla graczy.

Ostatnio edytowano 19 sie 2010, o 15:24 przez MaRdoC, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Re: Circle of Nine tworzy dywizje na polskim serverze!Zapraszamy
PostNapisane: 25 sty 2009, o 15:44 

Krąg dziewięciu, a ejst was tam od h**a...

PostNapisane: 25 sty 2009, o 16:05 

MICHAŁ
25 LAT
Takemikazuczi
SKRYTOBÓJCA

Nigdy nie byłem dobry w pisaniu o mnie wiec powiem coś od serca jestem nowy w tego typu grach i proszę kogoś cierpliwego o pomoc.Poza tym jestem bezkonfliktowy i postaram się sprostać wymaganiom gildii.Proszę pytać jeśli zainteresowała was moja osoba:)

Pracuje na 2 zmiany dniówka nocka także po nocce mam 2 dni wolne po dniówce po 20 mogę grać weckend mam tylko 1 w miesiącu wolny.Służba nie drużba :D

Dołączyłem do was gdyż spotkałem wielu miłych ludzi z którymi chciałbym zacząć przygodę w świecie AoC

Oczekuje miłej atmosfery,dobrej i zwartej grupy i przede wszystkim wspaniałych godzin zabawy.

Doświadczenia z grami mmo krótko mówiąc zerowe.

PostNapisane: 15 lut 2009, o 23:41 

Maciek
13
Sarrien
Furia Seta

Lubie grać w gry typu MMO :P
Po Szkole czyli 14.25 do 21 bądz 22
Chcę do was dołączyć ponieważ marze o tym aby polska gildia była najlepsza na servie.
od C9 oczekuję kompanów gotowych na wszytko i nie uciekających w obliczu wroga. a także graczy którzy umieją się bawić :)
Moje doświadczenie w grach mmo jest bardzo duże grałem juz w WoW(ale wole AoC) Anarchy Online I Lineage 2 oraz pomniejsze gry typu flyff ultima online 9dragon i red rose.

Prosze o jak najszybsze rozważenie mojej rekrutacji jeżeli nie będzie mnie na Sarrienie Proszępisać Na Lopacik lub Avati bądź na moje gg 582606

PostNapisane: 4 paź 2009, o 19:09 

Kucharczyk Filip
18 lat.
Lubin

Interesuje się głównie muzyką(metal,heavy metal, mam nawet własną gitarę elektryczną) to tyle o mnie.Styczność z grami MMO mam od około 3 lat.Grałem w Tibię(najgorsze dni mojego życia,na szczęscie niecały tydzień...),Silkroad Online(gierka porządna ale "zbocna", nie mylić ze "zboczona") oraz Guild Wars.Conanem zainteresowałem się dzięki książką Howarda.Dziennie spędzam około 2-4 godzin dziennie(chyba że dzieje się coś naprawdę interesującego)w świece Hybori.Mój nick w grze "Alfonso".Dopiero zaczynam ,gram Demonologiem(narazie mały poziom) ,ale chce wierzyć ,że coś osiągnę coś więcej.Chciałbym dołączyć do gildi ponieważ wiem ,że w grupie można więcej osiągnąć..Mogę czasami być nieobecny w Conanie z powodu nauki(przykładam do niej dużą wagę ,ale bez przesady) lub z innych bardziej poważnych powodów.Gram także w tenisa stołowego. Proszę o rekrutację.Posiadam mikrofon i łącze internetowe 1Mb/sec.

PostNapisane: 4 paź 2009, o 19:22 

jeśli ktoś tu z c9 wchodzi to ja jestem papież :P

szybciej będzie tu http://www.aoc.gram.pl/forum/viewforum.php?f=85

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]