Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: WAR
PostNapisane: 15 paź 2008, o 09:15 

Pipboy napisał(a):
Dzięki Sparth za zaproszenie, ale AoC jednak przy WARze wydaje się strasznie biedny. Gra się fajnie, no i bardzo mi odpowiada jego casualowość. PvP daje frajdę bez wyrzeczeń czy farmy. Klemi i Trez rzeczywiście odpuścili, ale Holli się zakochał :). Na razie jest super. Wygląda na to, że to pierwsza gra po AO, w której zostanę na dłużej.

Potwierdzam. W tej grze podoba mi się, że ma mocne fundamenty. Znaczy jest fajnie pomyślana. Inna sprawa, że wielu "chciało czegoś innego" i już daje się zauważyć mały odpływ (głównie do WOWa).
Zobaczymy jak będzie z end-game po dojściu do końca levelowania - ale to u mnie jeszcze trochę :D

PostNapisane: 3 sie 2009, o 03:08 

A mnie WAR w ogóle nie interesuję. W ogóle nie mam zamiaru w niego grać, tym bardziej że wsiąkłem do AoC.

PostNapisane: 3 sie 2009, o 09:39 

Dominik676 napisał(a):
A mnie WAR w ogóle nie interesuję. W ogóle nie mam zamiaru w niego grać, tym bardziej że wsiąkłem do AoC.

oj, oj. ale nekromancja Ci się udała. ostatni post sprzed ponad pół roku. Z tego co wiem to w war jest jeszcze mniej do roboty niż w AoC więc jak nie jesteś maniakiem PvP to nic tam nie znajdziesz.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5