Witam serdecznie, wszystkich na wstępie piszę do was z uw pytaniami, otóż dawno temu za czasów świetności AoC grałem w PL wersję miałem tam Łowcę 80lvl, gra co prawda była fajna no ale jak to bywa na serverach z samymi PL szybko takowa być przestała.
Otóż teraz mam pytań kilka do was, jak to jest z tym f2p, gram f2p a na 80 mogę migrować na p2p, i czy dużo się na tym traci? czy lepiej od razu jechać p2p.
Kolejne me ważne pytanie otóż gracie na serwerze pve, więc pvp pozostaje tylko na tych arenkach takich (nie pamiętam jak się to zwało) więc skłonny był bym zagrać prawie wszystkich, zakładając że pomyślnie przejdę proces rekrutacyjny

. Więc czego w uw Gildi brak, gram aktywnie, więc w end game liczył bym na wspólnie spędzony czas na rajdowaniu i jakimś pvp
Ostatnie ważne pytanie, jak z kondycją servera, świeci pustkami? (do 80 solo wszystkie zadania?) czy idzie znaleźć jakieś party?
PS: szczegółowe informacje na temat mej osoby podam w wątku rekrutacyjnym tutaj jak w temacie kilka pytań orientacyjnych, na temat gry i jej kondycji.
Pozdrawiam serdecznie!