Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jest sens zaczynac?
PostNapisane: 12 lut 2012, o 13:50 

Z powodu zakonczenie swojej 4 letniej przygody z wowem , zaczalem szukac nowego MMORPG i wybor padl na AoC , lecz poczytalem troche i obawiam sie czy gra nie jest "martwa" . Jak jest z populacja na serwerach ? Wychodza jeszcze jakies patche/dodatki czy Funcom olal juz gre ?

Tytuł: Re: Jest sens zaczynac?
PostNapisane: 12 lut 2012, o 19:55 
Clansman

Niedawno wyszedł nowy dodatek - House of Crome. Co do samej gry. Warto zacząć bo na dobrą sprawę zanim dojdziesz do 80lvl, zanim zrobisz t1/t2, zanim zrobisz Kitaj i frakcje, zanim zrobisz t3/t4, etc. minie dobre pół roku. Szczególnie grając tankiem/mele dps dostrzeżesz różnice, walka jest dynamiczna i bardzo odbiega od mechaniki wowa.

Ja zarzuciłem AoC tylko ze względu na SWTOR i już wiem, że trochę zabawię w świecie Vadera ;) Ale na 100% wrócę do AoC za jakiś czas.

Nie wiem jak z aktywnością ale na Cromie na 100% jest sporo graczy wiec nie masz się co obawiać o nudę i pusty serw.

Pozdrawiam,
Sher.

PostNapisane: 12 lut 2012, o 20:05 

Ja przestalem grac w WoWa , ze wzgledu wlasnei na SWOTRA ktory wg. mnie okazal sie kompletnych niewypalem , a BIOWARE olewa graczy i zamiast naprawiac strasznie zabugowana gre to zmienia jakies pierdoly w interface. Do tego wydali tyle kasy na jakis bezsensowny dubbing , a zrobili gre na bezplatnym silniku przez co gra strasznie tnie mimo ze nie mam slabego kompa. Dlatego tez szukam nowej gry, konto WoWa sprzedalem , a zaczynac od nowa nie mam ochoty szczegolnie ze wychodzi niedlugo Tera online i GW2 , ktore pewnie kupie w dniu premiery ..

PostNapisane: 12 lut 2012, o 20:13 
Clansman

Ja powoli leveluję w TORze i w sumie nie narzekam, problemy zaczynają się przy 50tce ;) Póki co o tym nie myślę.

Co do AoC. Na przeczekanie na pewno dobra gra, tym bardziej, że do 80lvla spokojnie możesz grać za free - jedyne co wkurza to ograniczenie z kasą, ale możesz ją wysyłać komuś kto ma pełne konto. Jak coś mogę pomóc, nick Shergar.

Na GW2 się nie napalam, ale na terę kto wie ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]