Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: kilka ważnych dla mnie pytań
PostNapisane: 11 gru 2011, o 19:17 

Witam

Od niedawna gram w Age of Conan na free koncie i mam kilka pytań a więc:

1. Globalny chat - czy grając na free koncie mogę z takiego korzystać? Jeśli to np. od którego lvl (jeśli jest takie ograniczenie)

2. Zrobiłem postać na świecie Rage pvp i zauważyłem że nie mogę nikogo zaatakować w otwartym świecie, muszę włączyć jakąś opcje czy jest to możliwe tylko na danych terenach?

3. Drugą postać mam na świecie PVE, i moje pytanie jak wygląda tam PVP? Ludzie chętnie grają czy mini gra PVP rozgrywana jest od święta?

4. W MMO głównie stawiam na PVP ale kolega odradził mi grę na takim serwerze ze względu na to że czasem nie da się po prostu grać jak ktoś poprostu nie ma nic do roboty i zabije cię po kilkanaście razy, z kolei nie wiem czy na świecie PVE będzie wystarczająco PVP... Jaki serwer polecacie?

Z góry dzięki.. pytam nie ze względu na to że jestem wygodny i muszę mieć wszystko wyłożone czarno na białym tylko ze względu na wszą życzliwość ;]

Tytuł: Re: kilka ważnych dla mnie pytań
PostNapisane: 21 gru 2011, o 09:05 
Chieftain

1. Globalny chyba tylko dla Premium.

Co do dalszych pytań, to na serwerze Crom PvE jest kilka polskich gildii, które oprócz rajdów lubią PvP. Minigry są obsadzane.
A faktycznie levelowanie na PvP serwerach może być ciężkie. I nie koniecznie poznasz tam cały content PvE.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]