Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: noob:( mam problem
PostNapisane: 29 gru 2011, o 21:28 

może wyjde na nooba bo mam dosć wysoki poziom ale w misji "Biesiada z okazji przesilenia zimowego" nie wiem jak usiąść w tawernie nie było takich problemów:/ po prostu nie ma nigdzie ławek a jak wcisnie użyj tez nic nie daje
moze ktoś napisać jak przejść tą misje?:D
PS. nie zaprosiłam żadnego z graczy ale to chyba nie ma znaczenia?

Tytuł: Re: noob:( mam problem
PostNapisane: 30 gru 2011, o 10:36 
Recruit

Bloody solstice składa się z dwóch questów solo i jednego grupowego. Po zakończeniu dwóch pierwszych należy zaopatrzyć się w jakiś alkohol, skrzyknąć czteroosobową grupę i udać się wspólnie na "imprezę" (poprzez przewoźnika w Conarch village). Na miejscu popijamy piwko przy ognisku i cieszymy się dziką zabawą pośród bezpruderyjnych biesiadników. Oczywiście, jak to często przy alkoholu bywa - zabawa kończy się mordobiciem - przybywa Gymir Bloodbeard (z toporem w dłoni)... Nie pozostaje nam nic innego, jak co nieco wyperswadować nieproszonemu gościowi (najlepiej dając po łbie czymś metalowym).

Dlaczego akurat cztery osoby? - nie wiem. Po prostu zrobiłem ten quest przyłączając się do randomowej grupy - z ogłoszenia na globalnym czacie. Organizator wyprawy upierał się przy grupie czteroosobowej. Chyba wiedział, co robi, bo się udało.

P.S.
Nie lubię określenia "noob". To tylko gra, nie sposób na życie. Każdy gra tak (i na tyle) żeby czasem oderwać się od szarej rzeczywistości. Po co "uczyć się gry" - lepiej ją "przejść" tak, by się dobrze bawić.
Baw się dobrze i nie wstydź się pytać. Do zobaczenia gdzieś na szlakach Hyborii !

Tytuł: Re: noob:( mam problem
PostNapisane: 30 gru 2011, o 16:01 
Chieftain

siadasz z komendą wpisując /sit na czacie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]