Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Początkująca pytanie o regeneracje zdrowia +2 inne pytanka:)
PostNapisane: 27 sie 2011, o 20:48 

Wykonywałam quest i odpoczywałam a obok inny gracz zarzynał wrogów tak z 6 na raz aby o 2 poziomy niżsi a w czasie walki zdrowie regenerowało się samo tzn. zdrowie spadało a póżniej regenerowało się
Dodam że ten gracz był Żołnierzem a ja jestem barbarzyńcą jesteśmy na tym samym poziomie
Moze mi ktoś powiedzieć jak zrobic żeby mi też tak się odnawiało zdrowie? Mnie jak zaatakuje 3 o 2 poziomy niżej wrogów to już ledwo dycham:/

Ostatnio edytowano 28 sie 2011, o 00:44 przez DziadekZaplutek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Re: Początkująca pytanie o regeneracje zdrowia
PostNapisane: 27 sie 2011, o 23:03 
Recruit

DziadkuZaplutku ( i BabciuKartoflanko o ile tam siedzisz)
1. To był soldier
2. Skill
3. Feat's
Last but not least
4. Food

Tytuł: Re: Początkująca pytanie o regeneracje zdrowia
PostNapisane: 27 sie 2011, o 23:22 

Czyli w jakie umiejętności mam ładować punkty czy nie moge bo jestem barbarzyńcą

Jeszcze 2 pytanka:D
Jest takie drzewko rozwoju ale trzeba kupić dodatek czy się opłaca? Bo przecież Khitai już w grze jest
I czy można zmienić konto z pvp na pve? Niestety do niedawna nie wiedziałam o co z tymi skrótami chodzi:)

Tytuł: Re: Początkująca pytanie o regeneracje zdrowia +2 inne pytan
PostNapisane: 28 sie 2011, o 11:17 
Veteran

Zapewne widziales deteka na tapach. Na niskim levelu moze to szokowac. :lol: Dark Templar posiada kombosy uruchamiajace tzw. health (stamina/mana) tap - czyli za kazdy cios zadany wrogowi, pewna ilosc (procentowa) zabranego mu hp (staminy/many) leczy (dodaje stamine/mane) bijacego. Pograsz troche to ogarniesz.

EDIT:
1. Nie ma kont pve i pvp. Sa serwery pve i pvp. Wybor serwera masz przy tworzeniu kazdej nowej postaci.
2. Istnieja dwa rodzaje hmm sposobu rozwoju postaci. Featsy (uruchamiana klawiszem N), dzielace sie na 3 okienka (dwa klasowe plus general) i dostepne dla graczy f2p oraz AA (czyli tzw. perki dostepne dla posiadaczy premium, uruchamiane klawiszem K i absolutnie niezbedne do grania w Kitaju).

PostNapisane: 28 sie 2011, o 11:32 
Recruit

Dziadek jesteś dziewczyną? :D W każdym razie co do drzewek to musisz pograć dłużej żeby wyczuć postać, najlepiej poczytaj co robią wszystkie featy w drzewkach i albo skonstruuj jakiś własny odpowiadający twojemu stylowi gry albo poszukaj gotowych buildów w internecie (czyli które featy wybrać). O ile pamiętam http://www.conanarmory.com/ to zbiór buildów, ale coś nie działa :F Trzeba poszukać innej stronki podobnej...
Co do pytania o dodatek, tak jak bez konta premium (czyli na free) nie wejdziesz do większości inst, tak też (przypuszczam, mam free) bez zakupienia dodatku nie będziesz mieć questów czy inst w Khitai, zapewne sam pusty teren. Chyba że nawet się wejść nie da bez kupienia co byłoby z lekka durne...
Co do konta zaś. Są jedynie serwery PvE i PvP - ten pierwszy to np Crom, nasz serwer. Jeśli chcesz się bić z ludźmi idziesz na minigierki pvp lub do Border (krainy pvp). Serwerem PvP jest np Fury, ale grałem tam pare lat temu i obojętnie który masz lvl podbiegnie do ciebie nawet lvl 80 i zabije na miejscu... Tam jest czysty ganking - a przynajmniej był kiedyś, nie wiem jak dziś.

Chyba tyle.

PostNapisane: 28 sie 2011, o 12:07 

tak jestem dziewczyną:)
Dzięki za odpowiedzi żałuje że przed zaczęciem gry w AoC sie nie przygotowałam
Chyba usunę konto i zaczne od początku na serwisie EU bo bardzo fajna gra a strasznie mało ludzi gra w PL:/

Jak kupię klucz na allegro za niecałe 20 zł to bede miała premium na miesiąc ale potem co się stanie jak np. wybiore klase premium zablokuje się?

PostNapisane: 28 sie 2011, o 13:14 
Recruit

O ile wiem nie, na free możesz "odblokować" dwie z posiadanych już postaci i nimi grać, jak wybierzesz premium klasę również chyba. Głowy nie dam ale tak mi się wydaje. Natomiast jak już chcesz kupować klucze itp to kup od razu z khitai za 70 czy ileśtam, ktoś pisał w innym wątku. Jest podstawka + dodatek + miesiąc gry chyba czy jakoś tak.

PostNapisane: 28 sie 2011, o 14:29 

na free są 4 klasy a premium pozostałe 8 Khitai za free jest i misje tez można robić tylko nie można stworzyć Khitajczyka i jest zablokowane jedno drzewko postaci

No więc jak jak stworze postać premiową np. nekromante to postać bedzie zablokowana aż przedłuże premium?

Ostatnio edytowano 28 sie 2011, o 14:39 przez DziadekZaplutek, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 28 sie 2011, o 14:29 
Veteran

Jak bedziesz miec wykupione konto premium mozesz zaczac grac dowolnymi klasami. Po przejsciu na f2p wybor zawezi sie do dwoch, wybranych sposrod tych, ktorymi zaczelas grac (a zatem moga to byc klasy niedostepne na f2p), zmiejszy sie bank, torba na itemki, ilosc golda, dostep do instancji i tym podobne. Osobiscie polecam wykupienie samego konta premium bez Kitaju. Dlaczego? Ano dlatego, ze prawdziwe granie w Kitaj zaczyna sie od 80 a taki level naprawde ciezko wykrecic zaczynajac kompletnie od zera i nie znajac gry. Kupic miecha, potestowac klasy, wybrac sobie jedna i dojechac ja na f2p do 80. Perkowanie offline zaczyna sie takze od 80, wiec nic a nic sie na tym nie traci.

EDIT: Czytac, czytac, czytac co napisalem powyzej. :D Zablokowane jest drzewko AA (featsy sa dostepne w 100%!!!). Ale jako ze prawdziwy exp AA leci w Kitaju, ktory jest do ogrania dopiero na 80 levelu (podobnie jak trenowanie AA offline) - jak powyzej.

PostNapisane: 28 sie 2011, o 14:40 

Jak kupie taki kod na allegro http://allegro.pl/age-of-conan-hyborian ... 02713.html to nie musze mieć karty kredytowej?
wystarczy go wpisać i bedzie premium?

Prosze o szybką odpowiedź i już nikomu dupy nie będe zawracać:D

PostNapisane: 28 sie 2011, o 14:59 
Veteran

Na moje oko wyglada, ze tak. Ale nie place kodami, wiec 100% pewnosci nie mam. Dupe zawracac mozesz, byle nie pytaniami w stylu: "reaver czy berserker". :lol:

PostNapisane: 28 sie 2011, o 16:39 
Chieftain

Kody z prepaidów działają bez konieczności angażowania w to danych karty.
Zwykle czeka się kilka do kilkunastu minut, żeby zaskoczyło w grze, mimo informacji, że kod został przyjęty i konto jest grywalne.

PostNapisane: 29 sie 2011, o 10:39 
Veteran

Możesz też kupić klucz na tej stronce:
http://www.keye.pl/games/product/id/12/ ... Adventures
Po wykonaniu przelewu w ciągu minuty góra dwóch masz kod, sms, e-mail - co wybierzesz.

Co do ilości postaci, to dla tych, którzy mieli kiedyś konto płatne, po przejściu na free są dostępne 3 postacie, przynajmniej ja tak miałem jak się zalogowałem do gry gdy nie miałem opłaconego abonamentu.

PostNapisane: 30 sie 2011, o 12:22 

A na jakim koncie mam grać żeby kody szło użyć EU English czy USA
na jakim wy gracie?
Bo mam do wyboru
Age of Conan (USA)
Age of Conan (EU English)
Age of Conan (EU French)
Age of Conan (EU German)
Age of Conan (EU Spanish)
Age of Conan (EU Russia)
Age of Conan (EU Poland)

PostNapisane: 30 sie 2011, o 13:20 
Recruit

Zakładasz konto na EU English
Później (w grze) serwer Crom.
CU :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona