Dobra, w takim razie napiszę jeszcze raz i nie chcę więcej bicia i rzucania miesem.
Ale zanim: Pre paid znaczy dosłownie, z angielszczyzny naszej kochanej: 'przedpłata' , a nie żaden tam kod, co nie zmienia faktu, że w obu ofertach jakiś kod (ciąg znaków alfanumerycznych) dostajemy i pisząc
Cytuj:
Powiedz to tym, którzy się na tym przejechali.
w odpowiedzi na
Cytuj:
aco to jest kod 30 dniowy? nie ma prepaidow 30 dniowych. na 30 dni jest jedynie kod aktywacyjny jak kupujesz nowa gre to masz w tym 30 dni grania. prepaidy sa z tego co wiem 60 dniowe tylko.
chodziło mi o to, że nie jeden się już pomylił i kupił owy kod do założenia/aktywacji konta, zamiast kod do przedłuzenia czasu premium. Dlatego chciałem to zaznaczyć, nie wiem czemu nikt nie zrozumiał
Cytuj:
@Fallen ,
Pre paid jaki musisz kupić zalezy od tego,czy chcesz 'spremiumować' aktualne konto f2p, czy założyć nowe. [...]
Autor wcale nie napisał, że chce nowe konto zakładać. Wspomniał, ze chce popróbować f2p więc zrozumiałem, że chce to f2p na przemium aktywować, a wy mu od razu radzicie kupować kod do zakładania konta.
Może czegoś nie wiem, bo w grze jestem dopiero 2 miechy, ale juz przynajmniej 3 osoby się żaliły, że kupiły aktywator, i nie wchodzi on do przedłuzenia f2p, co też starszaki potwierdzały.
Uznałem tą informację za pewnik to się nią chciałem podzielić. Wy ją uważacie za mętlik, to teraz ja proszę o poprawienie mnie.
Koledze Xionic'owi postawiłbym Ale'a w ramach przeprosin, ale za teksty typu
Cytuj:
starasz się udowodnić że jeden matoł Twoich błyskotliwych elaboratów nie kmini.
będzie sie musiał obejść smakiem.

Niczego się nie staram udowodnić