Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zmiana opcji płatności
PostNapisane: 14 sie 2011, o 22:08 
Recruit

Witam Forumowiczów :D

Wykupiłem klucz i założyłem nowe konto, ale powiedzcie nowemu, jak zrobić, żeby nie stracić 30 dni darmowego grania a "odczepić" kartę kredytową od konta? Czy samo wykasowanie(Manage Payment Options -> Delete this Payment Option) jest dla mnie odpowiednie? Pytanie możliwe że całkowicie bez sensu i odpowiedź oczywista, ale wolę mieć pewność. Całkiem możliwe że po tym czasie dokupię prepaid i taką opcję płatności preferuję już od kilku lat :D

Po dłuższym czasie zastanawiania się, młócenia w inne popularne (o ile nie najbardziej popularne) MMO, postanowiłem podejść do tematu AoC inaczej niż dotychczas.
Kilka razy robiłem podejścia (konto trial założone w 2009 roku), teraz wykorzystałem fakt przejścia gry na system f2p. Nabiłem kilka leveli, poznałem troszkę klasę którą grałem i zasmakowałem w grze. :)

Tytuł: Re: Zmiana opcji płatności
PostNapisane: 15 sie 2011, o 13:47 
Chieftain

W momencie przyjęcia płatności przez system i sprawdzenia, że gra faktycznie chodzi musisz skasować opcję płatności kartą. Samo wykasowanie danych karty może być niewystarczające. Ale to co napisałeś to właśnie jest prawidłowe. Jeśli masz problem z językiem angielskim, u góry strony po prawej, można wybrać język polski do obsługi konta, w momencie logowania się na konto, wtedy będziesz miał wszystko po polsku.

Jeśli gra Ci się podoba, a grasz nie tylko PvP, zapraszam na EU CROM do Last Bastion.

Tytuł: Re: Zmiana opcji płatności
PostNapisane: 15 sie 2011, o 14:22 
Recruit

Hej.
Dzięki za odpowiedź. Wychodzi na to że dobrze kombinowałem.
Co do języka, nie jest to problemem. W grach nawet bardziej preferuję angielski ;)
Jeżeli chodzi o MMO preferuję grę wśród rodaków (co czasami nie wychodzi za dobrze, dziwnie kłótliwym narodem jesteśmy ;) ) Gram zdecydowanie pve. Stąd ten serwer, to forum, i ta gildia.

Oczywiście nie omieszkam złożyć aplikacji o przyjęcie, potrzebuję tylko trochę czasu na podlevelowanie, może też na wybór postaci. Aktualnie to guard z preferencjami na S&B :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]