Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Betatesty
PostNapisane: 18 gru 2008, o 10:33 

Cytuj:
Betatesty nowej, ulepszonej wersji gry Age of Conan rozpoczynają się już w najbliższą sobotę. Również Ty możesz wziąć w nich udział i zanurzyć się w świecie pierwszego w historii MMORPG-a wydanego w całości w języku polskim! To niepowtarzalna okazja do bycia wśród pierwszych graczy, którzy wkroczą do wirtualnej Hyborii na polskim serwerze!

Aby do nich dołączyć, na http://sklep.gram.pl/aoc2009 wystarczy złożyć zamówienie na Edycję Kolekcjonerską lub wydanie standardowe (choć także niezwykle okazałe) gry Age of Conan 2009: Hyborian Adventures. Następnie na podany podczas rejestracji konta adres e-mail zostanie wysłana wiadomość zawierająca instrukcję objaśniającą zasady dostępu do zamkniętych betatestów. Sam klucz
natomiast znajdziecie w zakładce Moje zamówienia.

Oczywiście osoby, które wcześniej skorzystały z przedpremierowej oferty sklepu gram.pl bądź też zdecydowały się na zakup anglojęzycznego wydania najnowszej produkcji studia Funcom otrzymają możliwość wzięcia udziału w beta testach. Każda z tych osób na swojej skrzynce pocztowej znajdzie szczegółowy opis zasad umożliwiających rywalizację (i kooperację z innymi graczami) na pierwszym w historii gatunku MMO w pełni polskim serwerze.

Liczba kodów dostępowych jest ograniczona. Serwer testowy pozostanie czynny do 3 stycznia 2009 roku. Z zamówienia pre-ordera można w każdej chwili zrezygnować. Do udziału w testach zapraszają dystrybutor gry w kraju, firma CD Projekt oraz portal gram.pl i będący rozbudowaną bazą darmowych, w pełni legalnych programów na Windowsa, Linuxa, Maca i urządzenia mobilne serwis sciagnij.pl.

Tytuł: Re: Betatesty
PostNapisane: 18 gru 2008, o 12:13 

ja pier.... wszedłem w link powyżej i mi szczęka opadła... edycja "kolekcjonerska" jedyne 29 zeta :shock:

SZKODA KASY (uprzedzam)

PostNapisane: 18 gru 2008, o 12:15 
Recruit

Yildun napisał(a):
(... ) jedyne 209 zeta (...)

Poza tym racja - zdecydowanie za duzo.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 13:29 

# W skład tej edycji wejdą:
# Dwie płyty DVD z grą, - No raczej wymagane
# Płyta DVD z materiałami filmowymi, - Na co to komu - wszystko już dawno było na forum AoC pokazane
# Płyta DVD z dokumentem z produkcji polskiej wersji, - J.W. Po co komu 1h wywiadów
# Płyta z muzyką do gry, - Można również wyciąć z gry. Ale IMO muzyka nie powala.
# Artbook w twardej oprawie, - Zbieracz kurzu
# Kolorowa instrukcja do gry, - Nic w niej nie ma
# Kolorowy przewodnik po Hyborii, - Tu też nic mądrego nie napiszą
# Kolorowy poradnik do gry, - Zbiór dowcipów o AoC, polecam fora klasowe AoC
# Podręczna pomoc ze skrótami klawiszowymi i talentami postaci, - http://feats.goonheim.com/necromancer i tyle w temacie
# Mapa Hyborii, - jest chyba w standardowej kolekcji - nigdy nawet na nią nie spojrzałem bo ma się do świata gry jak pieść do nosa
# Koszulka fanowska, - Jak ktoś lubi...
# Klucze dla przyjaciół oferujące testowe konta do gry, - Tu się nie wypowiem, za moich czasów nie działały :P

PostNapisane: 18 gru 2008, o 16:19 

Rewelacja :!:
Już nie mogę sie doczekać. Raczej kupie wersje kolekcjonerską bo... mam kase.
Jak się robi to się ma, a 200 zł to żadne pieniądze.
Ciekawi mnie tylko rozmiar koszulki :?:

AoC dostaniemy juz wersje bardzo mocno poprawioną więc nie odczujemy błędów :twisted:

Osoby które grały w wersje angielską mogą jedynie zazdrościć :lol:

PostNapisane: 18 gru 2008, o 17:53 

Cytuj:

Po prostu ta wersja nie jest warta swojej ceny, a bylo juz kilka ciekawych kolekcjonerek na rynku, ktore warto bylo kupic.

Cytuj:
AoC dostaniemy juz wersje bardzo mocno poprawioną więc nie odczujemy błędów :twisted:

Chyba sam w to nie wierzysz ;-) Gwarantuje, ze poczujesz bledy. Pytanie tylko czy beda wyrabiac sie z nowym contentem na czas, zanim wszystkim zdazy sie znudzic czekanie ;-)

Cytuj:

Masz specyficzne poczucie humoru ;-)

PostNapisane: 18 gru 2008, o 18:23 

SURTUR napisał(a):

Ja nie zazdroszczę. Wolałem kupić wersję angielską gry i grać z patcha na patch, patrzyć jak się wszystko zmienia ;) teraz będę mieć bardzo dobre porównanie mając obraz AoC z maja oraz ten ze stycznia. ;)

PostNapisane: 18 gru 2008, o 18:58 
Recruit

[OFF TOPIC]
SURTUR napisał(a):
Rewelacja :!:
Ciekawi mnie tylko rozmiar koszulki :?:

LOL

"kupie bo... mam kase", "gram 2 m-ce i spadam do innej gry", "super, gole cycki in-game" itp. kwiatki skłaniają mnie ku opini, ze conajmniej jedno z dwóch zdań jest na 100% prawdziwe:
- deklarowany wiek ma się nijak do prawdziwego
- dojrzałość ma się nijak do wieku
[/OFF TOPIC]

EK wersji Eng kosztowała mnie 179 pln (z dostawą kurierm w sobotę!) i uważam, ze nie była tego warta (a mówi to osoba, która mapę oprawiłą w ramki i powiesiła nad biurkiem).
Dołożenie koszulki i płyty z "making of.." wersji PL nie uzasadniało by nawet utrzymania ceny na poprzenim poziomie, nie mówiec o jej podniesieniu.

Jedyne co mogło by uzasadnic cenę, to kurs EUR, ale osobiście uważam, że wachania kursowe powinny być ryzykiem sprzedawcy a nie kupującego i przenoszenie związanych z nim kosztów na klientów jest - delikatnie mówiać - nieuprzejmością.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 19:44 

A ja kupię zwykłą wersję, szkoda mi kasy na kolekcjonerską, wole za te 100 zł dokupić ramu ,którego potrzebuję jak narazie jak powietrza ( w końcu mam 1,5 GB więc jak będzie 2,5 to tylko lepiej może być) .
Ps. prosiłbym kogoś kto się zna by zajrzał w końcu do działu ze sprzętem i zobaczył na jakich ustawieniach moge grać w Age , czekam i czekam a nikt nie odpisał a chcę wiedzieć .
Dziękuję i pozdrawiam.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 19:52 

Piekło i Szatani :twisted:

Widzę ze Dyrek jest fachowcem od "dojrzałości wieku wypowiedzi"

Heh, porażka i typowa Polska mentalność.

Na szczęście są jeszcze inni ludzi których znam i pomimo swojego wieku (średnia 30,40 lat) są bardziej wyluzowani i zakręceni :lol: Dzięki nim wiem że jeszcze warto żyć.
A reszta która "wypowiada się jak przystało na wiek" niech w końcu
- PRZESTANA GRAĆ NA KOMPUTERZE BO TO IM NIE PRZYSTOI WZGLĘDEM WIEKU :!:

ps. Dla mnie cena nie jest wysoka. Typowa gra na konsole kosztuje koło 200 zł bez żadnych dodatków.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 20:30 
Recruit

SURTUR napisał(a):
Typowa gra na konsole kosztuje koło 200 zł bez żadnych dodatków.

To nie jest gra na konsole, gdzie gracze po nogach całują wydawcę że raczył ich zaszczycić tytułem na kilkanaście godzin gry. To jest srodowisko PC, gdzie masz ogromy wybór innych tytułów o porównywalnym lub wyższym poziomie rozrywki.

Oczywiście możesz kupić grę "bo masz kasę" i już. W sumie nic mi do tego - Twoja kasa i Twój wybór.
A jak następnym Twoim zakupem będzie samochód to proszę, przyjdz do mnie - chętnie sprzedam Ci Dacie Logan za cenę Mercedesa.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 20:54 

Problem chyba nie polega na zachowywaniu sie jak na swoj wiek tylko ogolnie zachowaniu. Raczej malo osob trawi kogos kto proboje latac swoje ego na forach poprzez odzywki w stylu "moge bo mam kase". Masz to trzymaj albo wydawaj , lepiej sie poczujesz jak mi zakomunikujesz ze masz? Dobrze przynajmniej wiem ze z glodu nie umierasz wydajac zaskorniaki na gre ale nie oczekuj ode mnie za to ze ci bede bil poklony bo masz kase albo podziwial ze cie stac. Mnie tez stac moglbym ale wole zwykla bo ma to czego mi potrzeba bez dodatkow ktore nie sa mi potrzebne.

PostNapisane: 18 gru 2008, o 21:03 

omg ale drama :P

ja wam powiem na co mi były rzeczy które dostałem w edycji kolekcjonerskiej (en):

- książeczka - pooglądałem i schowałem do kartonu...
- mapka - śmierdząca farbą cerata - schowałem do kartonika - "capiła" i do tego miała tendencję do darcia się...
- itemki ingame:
zwierzak (wybrałem nosorożca) - wolny jak cholera - lepszy koń, co do siegów się nie wypowiadam bo wtedy nie było nic takiego ( :roll: )
pałatka aka płaszcz pijaka - rofl funcom nawet nie dał barmanom opcji wydania mi kufla z browarem... przez 3 miechy tego nie wprowadzili...
pierścionek +xp... kolejny lol - działał tylko do lvl 40 i dawał aż 1% więcej xp... no niesamowite przyspieszenie dało
dodatkowo dostaliśmy z ek plecak na 8 slotow - jedyna użyteczna rzecz ingame (którą obecnie zmienia się na plecak conajmniej 16 slotów (groszowe sprawy na lvl 80)... )
- cd audio... muzę to ja mam w grze... do kartonika

(chyba niczego nie pominąłem)

płaciłem coś koło 180 zł - normalna edycja ok 100-110 zł - i mimo iż stać mnie na obecną wesję kolekcjonerską to stwierdzam... przepłaciłem siedem dych za nic...

no... a Dyrka się nie czepiać - wie o czym mówi :twisted:

PostNapisane: 18 gru 2008, o 21:10 

Zauważ Falcion że większość pisze - "Kupiłem wersje kolekcjonerską i nie polecam"
Też chce kupić by nie polecać.
To coś w stylu "Kupiłem Mercedesa i nie polecam"
Ludzie! Istna hipokryzja :shock:

Oczywiście że mam kasę i nie oczekuje pokłonów ani czci.
Jakbym umierał z głodu to bym nie siedział na internecie :lol:

Powiedzmy że... zbieram edycje kolekcjonerskie z grami i filmami i muzyką.
Ot taki kaprys ;)

PostNapisane: 18 gru 2008, o 21:49 

Coz tansze to niz kolekcjonowanie zabytkowych samochodow zapewne:).

Coz ja teraz czekam na te betatesty uruchomilem juz konto i w sobote mimo pewnych zajec zasiade zapewne na conajmniej godzinke jak uruchomia planowo.

Pytanie czy wierzchowca dostawalo sie tylko z kolekcjonerskich? Bo zamowilem sobie pre ordera i w koncie cos mi o mamucie widze pisza:P. Czyzby rozlosowywane byly? :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona