Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: free na premium czy ktoś może mi powiedzieć co zrobiłam??
PostNapisane: 29 gru 2011, o 21:54 

doradźcie jaki kod wpisać do starego konta po upływie czasu a może wpisać prepaid 60 dniowy do nowego?

miałam konto free na Eu English i chciałam zakupić premium niestety nie doczytałam wszystkiego i kupiłam kod na 30 dni (ten najtańszy) niestety nie zadział teraz na gwiazdke dostałam prepaid 60 dniowy ale po wpisaniu (mysłałam że sie wściekne) nie zadział zaczełam coś grzebać stworzyłam nowe konto z kodem 30 dniowym ale na tym samym meilu co stare troche mnie przerazała wizja przechodzenia tego samego i postanowiłam grać na free na starym koncie ale przemieniło sie w premium
I teraz zagadka czy bede mieć konto premium 30 dni czy 60 i czy jak skonćzy sie ten czas to jak mam miec nadal premium?
po zalogowaniu mam w zakładce po lewej dwa konta jedno ma premium to nowe (stan konta otwarte membership ustawione na 3 miesiące a Membership valid until 2012-01-22 )
drugie konto to stare (stan konta otwarte Membership Age of Conan Free Upgrade to Premium Membership valid until 2012-02-21)

Tytuł: Re: free na premium czy ktoś może mi powiedzieć co zrobiłam?
PostNapisane: 30 gru 2011, o 12:37 
Recruit

kod 30 dni to tworzenie nowego konta i granie na nim 30 dni jako na koncie premium. potem z niego robi sie konto free, chyba ze zakupisz kod 60 dni i wpiszesz do niego.

kody 30 dni to nie kody przedłużające czas gry na serwerze tylko kody do tworzenia nowych kont.

kody 60 dni to kody wylacznie do wykupienia opcji premium na 60 dni, potem konto znowu robi sie free i znowu czeba koda zapodac na 60 dni.

Tytuł: Re: free na premium czy ktoś może mi powiedzieć co zrobiłam?
PostNapisane: 30 gru 2011, o 13:58 
Recruit

Na stronie użytkownika konta :
https://register.ageofconan.com/account
(oczywiście po zalogowaniu) na dole po lewej stronie znajduje się panel z opisem:
"Rejestracja klucza
Wpisz pozyskane klucze, aby tworzyć nowe konta, aktywować rozszerzenia, dodatkowe treści czy wydłużać czas gry".
poniżej jest okienko, w które należy wpisać kod przedłużający ważność konta - ten właśnie 60-cio dniowy.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]