Hej jak sama nazwa wskazuje mam zamiar pozbyć sie konta do Conana. Pokrotce opisze jakie postaci posiadam :
1.
Bear Shaman - Full t3 od Tootka, bron t3 , frakcyjny epik (wilki) oraz masa kitajskich epikow generalnie po 3-5 czesci kazdego dostepnego setu plus okolo ~100 rare'ow kitajskich i mase acclaimów itp. weteranow mam ponad limit, nowa postac jesli stworzona mialaby okolo 500 tokenow (gram od startu) +- 20 tokenow nie sprawdzalem ostatnio co starczy na wielkie zakupy ^^ dokladnie mozna wykupic wszystko z dostepnych rzeczy i zostaje jeszcze okolo 200. Frakcje na max jedna tylko moznaby bylo zamienic na ringa do dps-u ale mi sie po prostu nie chcialo
2.Conqueror - Set od Totka, glowa Black Dragon i spodnie T2 jedyna czesc t2 na tej postaci, ringi oba plus naszyjnik z Tooth Amona, Bron 2HE T3 oraz 2HE 'Ibis' do wiekszego dps-u solo, bron jednoreczna - T1 i pare innych z ciekawymi statami ktore mozna dowolnie swapowac np. Gargoyle (pod wytrzymalosc) lub Tigersweep(wiecej crit i dps) to tylko przykladowe.
3.
Guardian - Brakuje mu spodni i helmu do full t3 (obie czesci jednak t2) bron polearm T3, miecz T3, Tarcza T2, kilka innych rzadkich epikow ale 0 kitajcow poniewaz najlepszy set do 'tankowania' jest nadal t3 dla guarda wiec nie bylo sensu robic pare razy poszedlem jako wsparcie dla gildii czy znajomych wiec troche tokenow wpadlo lecz nie rozwijalem tej postaci zbytnio w zadnej z frakcji.
4. Barb - postac do PvP level 5, zaopatrzona w max set pvp Bron Topor T2 oraz jednoreczne (gargoyle, tigersweep, coldmourn oraz kilka innych w banku ) do PvE. Nie bardzo rozwijana ze wzgledu ze sluzyla tylko do minigierek i siege-y. Levele wbijane normalnie bez przekretow czy kopania skalek.
5. Tutaj skoncze skrobanie bo mam dosyc wymieniania wszystkich dupereli dodam tylko ze posiadam 9 z 12 klas (brak hoxa, tosa i poma) wszystkie maja conajmniej 2 epiki na sobie a prawie wszyscy maja bron epicka t2 badz t1, 80 offlin-ow jest wiec mozna praktycznie w kilka godzinek od nowa zrobic dwie 80-ki... Konto jest grywalne na darmowym ostatni w ogole nie mialem czasu grac wiec nie przedluzalem abonamentu a PvP mozna grac do upadlego na darmowym zero restrykcji tzn wszystkie mapy itd. Dodam ze postaci maja rozwiniete calkiem ciekawie punkty AA wiec nawet te ktorymi nie grywalem za wiele maja wlaczone czasowki i ciagle sa rozwijane wiec nie ma problemu by zamiast bs-em grac np. rangerem badz demonologiem
Na koncie jest grubo ponad 100 golda zlokowanego na jednej postaci oraz masa matsow alchemicznych i do craftu broni, mam dwie postaci ktore sa gotowe do 'kopania kazdego rodzaju skladnikow plus mam profesje takie jak alchemik, weaponsmith czy tez gemcutter. Z reszta rozwiniecie umiejetnosci na maxa to teraz tylko kwestia golda a nie siedzenia i nabijania punktow a tego na koncie nie brakuje.
Jesli ktos bylby zainteresowany jakas klasa typowo i co ma ubrane to prosze o wiadomosc na priva a z cena sie jakos dogadamy

moge nawet wykupic dwa miesiace gratis jesli cena bedzie w porzadku. Pozdrawiam
ps. podalem dwa przykladowe linki do postaci pod imionami klas i mozna sobie zobaczyc samemu co nosza reszte wysle jak pisalem wyzej na priva. i prosze sie nie sugerowac gildia postaci sa bezgildiowe mozna dolaczac dokad sie chce a reputacja na serwerze jest dobra wiec wszedzie mozna sprobowac swoich sil bo postaci sa gotowe do 'progresu'.