Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: CD-Key PL
PostNapisane: 5 maja 2009, o 16:14 

Czy ktoś wie gdzie można kupić CD-Keye do polskiej wersji gry? Szukałem i nie znalazłem. Pudełka nie ma sensu kupować bo grę mam już ściągniętą.

Tytuł: Re: CD-Key PL
PostNapisane: 5 maja 2009, o 19:00 

nie kupisz pudełka = nie masz keya do założenia konta...
a sposobem z game cartami do DOŁADOWAŃ bym sie próbował mino że na allegro piszą że można na tym konto zakładać... ale ludzie piszą że nie można tak zrobić.

PostNapisane: 12 lis 2009, o 22:14 

A może tak zamiast ściągać byś kupił??? Wtedy by nie było problemu i tematu. Nienawidzę ludzi któż ściągają takie gry. Twórcy się męczyli żeby stworzyć grę taką dobrą jak AoC. Jak wszyscy zaczną ściągać gry to w końcu gier na pecety nie będzie!!! Tylko na PS. Zastanów się nad tym.

PostNapisane: 19 lis 2009, o 02:56 

Ale pierdolisz głupoty Orka. Grę może ściągnąć każdy i nie musi za to płacić, ale jeżeli zechce zacząć grać, to i tak będzie musiał zapłacić za klucz. Więc następnym razem jak będziesz chciał kogoś pouczyć, to się ogarnij.

Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]