Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ogółem o problemach z grą
PostNapisane: 9 lip 2009, o 17:47 

A więc mam Triala jak na razie:P. Problemy jakie mnie dosięgają to np. Gra działa płynnie a nagle bach zatnie się ale tak że nic nie pomoże tylko reset ;/, a gdy włączam ją na nowo autoryzacja nie powiodła się potem jakoś się udało, lecz gdy wchodzę do gry nie mogę pisać :( a wszystko inne działa ping około 100.I muszę naprawiać grę by wszystko działało i tak jest zawsze nawet gdy jestem zmuszony wyłączyć ctrl + alt + delete to również trzeba naprawiać bo coś nie działa. Czy gdy kupię pełną wersje też będę miał problem z takimi rzeczami?

Tytuł: Re: Ogółem o problemach z grą
PostNapisane: 10 lip 2009, o 17:29 

coś się pewnie przegrzewa proc/chipset/grafika

a to że ciągle ci dociaga po crashu to nic nowego - jak masz otwarte pliki i ich poprawnie nie zamkniesz (wychodząc z gry) to tak się potrafi dziać.

btw to nie jest strona gdzie cd projekt zagląda nawet - oni mają swoje forum

PostNapisane: 26 sie 2009, o 15:57 

witam.ja mam troche inny problem za pierwszym razem jak instalowalem mialem polski jezyk z tlumaczeniem.Po wylaczeniu gry i po ponownym wlaczeniu nie ma juz jez polskiego.kombinowalem na rozne sposoby i nic nie moge wlaczyc z powrotem jez.moze ktos wie dlaczego tak sie dzieje.pozdro i dzieki

PostNapisane: 26 sie 2009, o 16:14 

sprawdź programik simpleconfig w głównym katalogu gry

Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]