mjrDrake napisał(a):
Występuje u mnie pewien problem tzn, próbuje przejrzeć sobie polską beta wersję gry a mam angielskiego clienta, który jak widnieje w instrukcji powinien być spatchowany poprzez pewien plik do ściągnięcia od CD-Projectu. I w tym szkopuł, że po zakończeniu ściągania odpowiednich rzeczy (ponad 4,7GB) patcher bez przerwy się resetuje przy próbie uruchomienia gry. Czasami nawet nie da się odpalić patcher'a bo piszę, że gra/instalator już jest w tle. Dodam tylko, że wcześniej miałem błąd z d9dx oraz to, że nie updatowałem samej gry z oryginalnych serwerów przed patchowaniem do polskiej bety. (tj client jest "czysty" wprost z pudełka) także czyściłem wszystko co pozostało po Age Of Conan przed instalacją, więc gra była instalowana jak nowa. Mam nadzieję, że nie namieszałem zbytnio w swojej wypowiedzi. Proszę o rychłą odpowiedź!
(Przepraszam za podwójny temat, ale wydaje mi się, że powinien być i tu i tu.)
Namieszałeś, ale nie takie rzczy już ludzie pisali...
Zacznijmy więc od poczatku, czyli ustalmy co się właściwie stało.
1. Miałeś instalkę AoC EU, na któej wyśtępował błąd d9dx. Usunąłeś ją w całości.
2. Zainstalowałeś od nowa klienta EU z płyty
3. Wrzuciłeś PL Beta Patch.
4. Klienta EU Box + PL Beta Patch sciągnął 4,7 GB danych
5. Teraz gdy uruchamiasz klienta masz błąd polegający na ciągłym resetowaniu się go.
Czy tak?
P.S.
Problem z komunikatem o tym, ze program już działa w tle oznacza dokładnie to co mówi komunikat - program już działa i nie należy mu przeszkadzać uruchomiając jego drugą kopię.