Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Trial - Klucz
PostNapisane: 14 mar 2009, o 23:25 

Witam! Jestem nowy na forum chciałbym spróbować z age of conan grałem wcześniej trochę w wowa ale przysporzył mi same problemy :evil: . Bardzo bym chciał w aoc zagrać ale chciałbym najpierw zobaczyć czy się opłaca i tu moje pytanie gdy by ktoś chciał mi dać ten klucz trial chętnie przyjmę w prawdzie mówiąc bym był bardzo wdzięczny i gdy bym zaczoł grę mógł bym się odwdzięczyć goldem lub jakimś przedmiotem. :D
Moje gg: 359685 proszę pisać.

Tytuł: Re: Trial - Klucz
PostNapisane: 15 lip 2009, o 20:31 

topic troszke stary i jedyny jaki znalazlem w sprawie kluczy, takze dopisze sie ; ]
potrzebowal bym 3 kluczy do triala, ich rodzaj jest obojetny gdyz mozna przemienic latwo klucz eu na pl

klucze poprosil bym zostawic na mailu widniejacy w moim profilu badz na gg 7227670
post edytuje po zdobyciu kluczy : )
z gory dziekuje

klucze zdobylem : ) dziekuje

PostNapisane: 22 lip 2009, o 15:04 

Siemka, kupiłem kiedyś AOC ;] ale odrazu wyszedł warhammer i jakoś nie miałem okazji zagrać ^_^ a więc dziś wgrałem, leci update, ale akurat sie rejestruje, i wybieram w płatnościach Pre-paid i nie zgadza sie z kluczem co mam w pudełku z grą, więc tylko pozostaje przez konto bankowe?..
ma może ktoś Triala? chętnie bym wypróbował grę na EU i jak mi sie spodoba to wpadne na PL na Two Eagle ^^
no i tzn, dużo ludzi jest na PL?.. bo sam nie wiem czy na EU zostać później 8-)
AOC swietna gra z tego co widze, nie ma sobie równych, więc bardzo mi zależy na tym trialu ;]
Pozdrawiam :)
moje gg to 13571817

____________________________________________EDIT
Dobra nvm, wgrałem i mam te 30dni z kluczyka :]
a więc tak, pierwsze wrażenia to że mam lagi
mam kompa 2x 2,2 proc , 2gb ram, 512 grafe 8500GT i jade na minimalnych żeby nie było lagów, myśle żeby zmienić viste na XP i może pobryka lepiej.
Ale jak już odpaliłem minimalne to i tak grafika mi sie wydawała przebojowa ;)
Piękna gra, ciekawe questy
a całego atakowania już nie opisze wrażeń, jeszcze żaden mmo nie miał czegoś takiego
nie dość że najlepsza grafika w aoc jest to jeszcze taki system walki, no mistrzostwo poprostu, az chce sie expic :) (tzn od tamtego powyższego posta nie spałem do teraz, bo nadal gram, wciąga, napewno zostaje, tylko czy zostać na angielskim czy na polski iść, gra ktos na polskim??? tzn czy duzo ;)
bo chetnie wpadne :)

PostNapisane: 23 lip 2009, o 14:23 

btw jeśli konto założyłeś "na dniach" to i tak za free cię nie przeniosą na pl serwery :twisted:

PostNapisane: 23 lip 2009, o 16:16 

ano, ale i tak kupuje PLke ;)

PostNapisane: 23 lip 2009, o 18:41 

nvm pomyłka

PostNapisane: 18 sie 2009, o 13:30 

Powtarzam wpis bo nie wiem czy wtedy w dobrym temacie wpisałem;)
Witam wszystkich niedługo zamieżam kupić grę AoC 2009, ale na początku chciałbym sprawdzić czy mi przypadnie do gustu. I tutaj moja prośba. Czy posiadacie jakiegoś wolnego Budd'y Key'a? Chciałbym chociarz chwilę pograć i zobaczyć czy warto wydać pieniądze. Bardzo was proszę, oto mój adres e-mail gandek123@vp.pl
Pozdrawiam wszystkich graczy!

Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ]