Siemka, kupiłem kiedyś AOC ;] ale odrazu wyszedł warhammer i jakoś nie miałem okazji zagrać ^_^ a więc dziś wgrałem, leci update, ale akurat sie rejestruje, i wybieram w płatnościach Pre-paid i nie zgadza sie z kluczem co mam w pudełku z grą, więc tylko pozostaje przez konto bankowe?..
ma może ktoś Triala? chętnie bym wypróbował grę na EU i jak mi sie spodoba to wpadne na PL na Two Eagle ^^
no i tzn, dużo ludzi jest na PL?.. bo sam nie wiem czy na EU zostać później
AOC swietna gra z tego co widze, nie ma sobie równych, więc bardzo mi zależy na tym trialu ;]
Pozdrawiam

moje gg to 13571817
____________________________________________EDIT
Dobra nvm, wgrałem i mam te 30dni z kluczyka :]
a więc tak, pierwsze wrażenia to że mam lagi
mam kompa 2x 2,2 proc , 2gb ram, 512 grafe 8500GT i jade na minimalnych żeby nie było lagów, myśle żeby zmienić viste na XP i może pobryka lepiej.
Ale jak już odpaliłem minimalne to i tak grafika mi sie wydawała przebojowa

Piękna gra, ciekawe questy
a całego atakowania już nie opisze wrażeń, jeszcze żaden mmo nie miał czegoś takiego
nie dość że najlepsza grafika w aoc jest to jeszcze taki system walki, no mistrzostwo poprostu, az chce sie expic

(tzn od tamtego powyższego posta nie spałem do teraz, bo nadal gram, wciąga, napewno zostaje, tylko czy zostać na angielskim czy na polski iść, gra ktos na polskim??? tzn czy duzo

bo chetnie wpadne