Poradnik na oficjalnym forum USTaktyki z własnego doświadczenia (czytaj gdy tam byłem

):
Pająk na którymś piętrze (drugim ?) - nic nadzwyczajnego, spawnuje minniony pająki - nie dopuścić żeby zagrowały heleara.
Zabicie dwóch bosków Awar oraz Menhotep: jedna osoba poświęca się pullując oba moby do w kierunku wyjścia z instancji, reszta stoi w korytarzu przy ich pokoiku - podczas pullowania sold używa single target taunt (Goad) na jednym z bosków (rush może nie wejść) - mamy jednego bossa którego możemy bić, jednego odciągniętego do wyjścia - trzeba uważać by przy powrocie odciągniętego bossa nie bić w tym czasie drugiego - nie chcemy aggro z obydwu. (oba bossy są AoE)
Zabicie Ulfa bez adów: zaciągnąć go pięterko niżej do korytarza (przy schodach) - jego ady spawnują się docelowo na schodach przy jego kwaterze. Boss bije obszarowo 2h mieczem... (tank z przodu reszta za nim). Bez kitowania może być ciężko. Jeśli jednak będą addy - skupić dmg na bossie, cc w tym czasie adda(y).
Przy głównym bossie spawnują się jego addy, należy go wyciągnąć do klatki schodowej (okrągłe pomieszczenie przed główną komnatą).
ps. jeśli o czymś zapomniałem to pewnie byłem zajęty walką aka przeżyciem walki...

pps. loot: cloth, light - przynajmniej w momencie gdy tam byłem (pierwszy raz).