Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Apotamkin-Podanie
PostNapisane: 13 paź 2011, o 18:16 
Recruit

1. Nick w grze:Apotamkin
2. Wiek:21
3. Klasa postaci / level: Dopiero zaczolem expic jako priest free account chwilowo
4. Doświadczenie w MMO: w age of conan gralem w premieze w gildi kohorta przez 2tygodnie ale brak czasu kazal mi przerwac gre gralem rowniez w wowa tyle ze tam to znam prawie wszystko od A do Z.
5. Przeszłość gildiowa ( jeśli była link do strony ): tak jak mowilem IX kohorta na cromie
6. Gdzie usłyszałeś o nas?: cos wzielo mnie na conana a pamietam ze w tej gildi byli naprawde mili gracze i pomocni wiec to sie tylko dla mnie liczy.
7. Dlaczego polska gildia?: niewiem wsumie znam francuski polski angielski ale z polakami czuje sie najlepiej
8. Czego oczekujesz / Co chcesz osiągnąć z Last Bastion: zapoznac sie z ludzmi gadac na ts oraz poznac gre age of conan
9. Ile czasu tygodniowo poświęcasz grze:teraz mam wiele czasu szkola skonczona od roku teraz praca ktora mi daje dobre godziny czas na znajomych oraz gry.
10. Kilka słów o sobie:mam na imie patryk mieszkam w belgii wiek znacie jestem fanem gier oczywiscie oraz bardzo lubie uprawiac sport sztuki walk oraz silownia.
11. Dopisek: Regulamin gildii Last Bastion przeczytałem/łam i akceptuję.

Pozdrawiam i licze na szybka oraz dobra odpowiedz .. Ciao dozobaczenia

Tytuł: Re: Apotamkin-Podanie
PostNapisane: 13 paź 2011, o 22:39 
Chieftain

Przyjęty do gildii, witam.

Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]