|
| Recruit |
|
|
1. Nick w grze:Apotamkin 2. Wiek:21 3. Klasa postaci / level: Dopiero zaczolem expic jako priest free account chwilowo 4. Doświadczenie w MMO: w age of conan gralem w premieze w gildi kohorta przez 2tygodnie ale brak czasu kazal mi przerwac gre gralem rowniez w wowa tyle ze tam to znam prawie wszystko od A do Z. 5. Przeszłość gildiowa ( jeśli była link do strony ): tak jak mowilem IX kohorta na cromie 6. Gdzie usłyszałeś o nas?: cos wzielo mnie na conana a pamietam ze w tej gildi byli naprawde mili gracze i pomocni wiec to sie tylko dla mnie liczy. 7. Dlaczego polska gildia?: niewiem wsumie znam francuski polski angielski ale z polakami czuje sie najlepiej 8. Czego oczekujesz / Co chcesz osiągnąć z Last Bastion: zapoznac sie z ludzmi gadac na ts oraz poznac gre age of conan 9. Ile czasu tygodniowo poświęcasz grze:teraz mam wiele czasu szkola skonczona od roku teraz praca ktora mi daje dobre godziny czas na znajomych oraz gry. 10. Kilka słów o sobie:mam na imie patryk mieszkam w belgii wiek znacie jestem fanem gier oczywiscie oraz bardzo lubie uprawiac sport sztuki walk oraz silownia. 11. Dopisek: Regulamin gildii Last Bastion przeczytałem/łam i akceptuję.
Pozdrawiam i licze na szybka oraz dobra odpowiedz .. Ciao dozobaczenia
|
|