Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Podanie Envin
PostNapisane: 23 lis 2011, o 15:15 

1. Nick w grze: Envin 6 lvl:D
2. Wiek: 22 lata
3. Klasa postaci / level: 6lvl Guardian
4. Doświadczenie w MMO: Kilka lat archlord, tibia trochę wowa
5. Przeszłość gildiowa ( jeśli była link do strony ): Nie mam w tej grze żadnej ponieważ nie grałem nigdy ale muszę się pochwalić w archlordzie byłem w najlepszej polskiej gildi i przez spory czas najlepszej gildi w europie.
6. Gdzie usłyszałeś o nas?: Na forum poszukując nowej gry mmo.
7. Dlaczego polska gildia?: Ponieważ nie znam innych języków na tyle dobrze aby komunikować się bez problemu z członkami.
8. Czego oczekujesz / Co chcesz osiągnąć z Last Bastion: Mam nadzieję, że pomożecie mi odnaleść się w nowej grze czyli conanie .
9. Ile czasu tygodniowo poświęcasz grze: Jak mnie wciągnie gra to myślę że 4-6h dziennie:P
10. Kilka słów o sobie: Mam na imię Jacek mam 22 lata, pracuję jako operator frezarki sterowanej numerycznie CNC, Moje zainteresowania to gry mmo, akwarystyka roślinna, modelarstwo.
11. Dopisek: Regulamin gildii Last Bastion przeczytałem/łam i akceptuję.

Tytuł: Re: Podanie Envin
PostNapisane: 23 lis 2011, o 15:35 
War Chief

Witaj na forum!
Na PW wysłałem Ci namiary na TSa - wieczorami zawsze ktos z oficerów jest online i w tedy odbędzie się krótka rozmowa.

Powodzenia w Hyborii :)

Dział zablokowany Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]