Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Armorsmith
PostNapisane: 8 lip 2008, o 14:16 

Tak się przymierzam do tej profesji i mam pytanie...

1. ile rzeczy muszę zrobić (questowych) żeby przejść na poszczególne levele tier ?
2. czy w/w liczba jest równa liczbie "recept", które będę posiadał na danym tier ?

Tytuł: Re: Armorsmith
PostNapisane: 8 lip 2008, o 14:23 

Yildun napisał(a):
1. ile rzeczy muszę zrobić (questowych) żeby przejść na poszczególne levele tier ?

Na każdy quest trzeba zrobić 4 rzeczy. Questów jest od 7 do 10 (chyba - przynajmniej dla tieru na lvl60) - no i trzeba zrobić komplet, żeby dostać nowe.

Yildun napisał(a):
2. czy w/w liczba jest równa liczbie "recept", które będę posiadał na danym tier ?

hehe... chyba nie - bardziej jest to liczba całych setów plus te dodatkowe rzeczy, które robi AS.

PostNapisane: 20 lip 2008, o 21:11 
Veteran

O wsadzę swojego posta tu. Zamierzam skończyć armorsmitha t1, ale brakuje mi skór. Tych bazowych z 1 levelu gatheringu. Jakby ktoś miał niepotrzebne, to się chętnie zaopiekuję. Wszystkim darczyńcom z góry dziękuję i prosze o tella jeśli ktoś mi coś wyśle. :D

PostNapisane: 20 lip 2008, o 22:24 
Recruit

Ktos bystry zauwazyl dawno temu: "Daj glodnemu rybe, to zje i znow bedzie glodny. Daj mu wedke i pokaz jak jej uzyc, a nakarmi siebie i inych."

Skory T1 leca masowo ze swin lvl 20-29 w Potain (na W od tego maisteczka gdzie sa NPC gatheringowi) oraz po trochu z krow lvl 20-29 w Potain (na drugim brzegu rzeki wzgledem miasteczka z NPCami).

PostNapisane: 21 lip 2008, o 07:21 

Dyrek napisał(a):
Skory T1 leca masowo ze swin lvl 20-29 w Potain (na W od tego maisteczka gdzie sa NPC gatheringowi) oraz po trochu z krow lvl 20-29 w Potain (na drugim brzegu rzeki wzgledem miasteczka z NPCami).

Mnie w miarę dobrze dropiły w Wild Zelata, przed mostkiem na północy (z miśków) - z tym, że to znane "tereny łowieckie" i często gęsto farmione.
A jak potrzeba dosłownie jednej czy dwóch skórek, to na zachód od miasta crafterskiego biegają krowy - z nich też dropi, ale że są bardzo płochliwe, to preferowany jest farm range :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]