Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z odpaleniem
PostNapisane: 3 wrz 2011, o 11:41 

Witam długo czekałem aż AoC stanie się darmowym mmo teraz gdy już jest w jakieś części Darmowy nie mogę go odpalić ..
gra zaktualizowana nie powiem ze irytujący fakt bo czekałem ok 1,5 dnia ...

Problem polega na tym że jak uruchamiam gre wyskakuje mi już "Start" wyskakuje mi błąd ...

Obrazek

korzystam z Windows 7 więc myślałem że jeżeli ustawie zgodność wszystko będzie ok . myliłem sie . sprawdzanie plików też nie pomogło.
Na oficjalnym Forum nie mogę sie zarejestrować nawet jeśli tworze konto na forum przez ten jak by panel ..
wersja z directx10 włącza tylko pachera ale gra nawet sie nie odpala gdzie dodam ze mam directa 11
Jeśli ktoś mógł by pomóc był bym wdzięczny ;)

Tytuł: Re: Problem z odpaleniem
PostNapisane: 3 wrz 2011, o 14:09 
Recruit

Czy korzystasz z ATI serii X?
Temat był poruszany:
post5243.html

PostNapisane: 3 wrz 2011, o 14:30 

jeżeli karta Nnvidia Geforce 7000M/ nForce 610M zalicza sie do kart Ati To spoko
tylko jest jeden problem kolega w w/w postu ma błąd DXUTInterface.cpp (228) a ja zaś
DXUTInterface.cpp (6655)
tak nawiasem Laptop Asus serii F5N

PostNapisane: 3 wrz 2011, o 19:35 
Recruit

7000M nie jest szczytem techniki. Już 4 lata temu układ był low end. Jedyne co mogę zasugerować to zainstalowanie najnowszej wesrsji dx9, aktualizacja sterowników, ustawienie w launcherze DirectX 9.
To co piszesz o directX11, to chyba dlatego że w7 ma taki /by default/. Część API wspomaga sprzęt zaprojektowany pod DX9/10/10.1

Cytuj:
Na oficjalnym Forum nie mogę sie zarejestrować nawet jeśli tworze konto na forum przez ten jak by panel ..

Założenie konta na oficjalnym forum trochę trwa. Ale jeżeli zakładałeś z poziomu panelu swojego konta gry, to powinno dać radę. Cierpliwości.

PostNapisane: 3 wrz 2011, o 19:59 

jeśli chodzi o forum główne to miałem problem z UE zarejestrowałem sie ale bardziej zależało mi na wersji EU ponieważ jest tam polski support ... a co do directa . gdy instalowałem AoC instalował się również direct ale nie mam pojęcia jaki .. myślę w jaki sposób mogę zainstalować d9 bo nie jestem, przekonany czy przypadkiem nie "zaktualizuje się do wersji d11

i tez nie bardzo wiem jak pozbyc sie d11

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]